Vi er utrolig stolte over at modtage nomineringen til Energi- og Miljøprisen 2017.

 

Stibo Printing Solutions er indstillet med følgende begrundelse fra dommerkomiteen: Stibo Printing Solutions er nomineret, fordi de fremstår som et lysende eksempel på, hvordan energieffektivisering kan styrke virksomheder i stærkt konkurrenceudsatte markeder, og at et godt og systematisk overblik over energiforbruget baner vejen til en energieffektiv produktion.

 

Store resultater gennem innovation, effektivisering og tekniske forbedringer
Vi har i 30 år været fokuseret på effektiv drift og har i næsten lige så mange år haft store ambitioner på miljøområdet, herunder energiforbruget.
Gennem systematisk kortlægning af energiforbrug og energistyring har vi identificeret og gennemført energieffektivisering i stor skala. Projekterne tæller alt lige fra belysningsoptimering, varmegenindvindingsudnyttelse til køling og gasforbrug.

 


Indstillingen til Energi- og Miljøprisen 2017 er beviset på, at vores indsatser og energibesparelser er helt ekstraordinære – og vi stopper ikke her. Vi er i fuld gang med at energioptimere hele virksomheden, ligesom vores indsats for minimering af miljøbelastningen er et løbende og vigtigt projekt.

 

Stem på Stibo Printing Solutions som vinder af Energi- og miljøprisen 2017
Ønsker du at stemme på Stibo Printing Solutions som vinder af Energi- og Miljøprisen 2017 kan du gøre det her.

 


Du kan også læse mere om de to andre spændende projekter og virksomheder som er indstillet til prisen her.

 


Energi Forum Danmark står bag Energi- og miljøprisen, som hvert år uddeles til en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en inspirerende indsats for ansvarlig energianvendelse.