Om Distribution Plus

Stibo Printing Solutions ejer 70 % af Distribution Plus, som er en indkøbsforening for distribution. Ideen bag Distribution Plus er lavest mulige distributionspriser på fysiske distributionsløsninger.


Alle udgivere - uanset oplag og årlig frekvens - får samme optimale distributionspris og unik service til løsning af deres specifikke behov.
Distribution Plus forhandler distributionspriser og løsninger på vegne af en lang række virksomheder i Danmark, Norge og Sverige. Grundet det store samlede indkøb, til en samlet værdi af mere end 350 mio. kr. om året, kan Distribution Plus levere lavere priser til dig end du som selvstændig udgiver har mulighed for at opnå.


Distribution Plus samarbejder med de fleste distributører i Danmark, Norge og Sverige, og der er altid fuld gennemskuelighed i forhold til hvilke distributører netop dit tilbud er baseret på.


En løsning hos Distribution Plus omfatter altid et distributionstjek, så du får den bedst mulige distribution til den bedst mulige pris, ligesom Distribution Plus gerne overtager praktikken i det omfang du ønsker det.

 

Distribution Plus A/S er ejet af Stibo Printing Solutions og Aller og bestyrelsen består i dag af følgende medlemmer:

 

Fomand Palle Smed, selvstændig kommunikationsrådgiver

 

Søren Henriksen, Stibo Printing Solutions

Jesper Ulsø, Aller Media

Jesper Jungersen, Aller Tryk

 

Distribution Plus A/S er fysisk repræsenteret i Stockholm, Nørresundby og København.